Terveyttä ruoasta

Fysioterapia, Hyvinvointi ja terveysala

Aikataulutettu verkko-opiskelu

Toteutusaika: 15.09.2025 - 30.11.2025

Ilmoittautumisaika: Jatkuva

75,00 

Tutkinto, johon opinto kuuluu Laureassa: Avoimen ammattikorkeakoulun koulutus, Laurea täydentävä osaaminen, amk-tutkinto (TOP2), Palvelualat

Koulutuksen laajuus: 5 opintopistettä

Pääasiallinen opetuskieli: suomi

Koulutuksen taso: AMK

Sijainti: Laurea Verkkokampus

Opiskeluaika on noin 2 kk syyskuun puolivälistä marraskuun puoliväliin.
Vko 37 (pe 15.9. alkaen) – 38.:
RAVITSEMUS-TEEMA JA ITSEARVIOINNIN ALOITUS

vko 39 – 45:
RUOKATRENDIT- JA PALVELUN KEHITTÄMINEN-TEEMAT
Voit opiskella näitä kahta teemaa sinulle sopivalla aikataululla rinnaikkain tai peräkkäin. Teeman sisällä tehtävät tehdään järjestyksessä.
JA ITSEARVIOINTI OSAAMISEN KEHITTYMISESTÄ
Itsearviointi viimeistellään ja palautetaan opinnon viimeisenä tehtävänä.

TEHTÄVÄT
1 .Kokoava itsearviointi

RAVITSEMUS-TEEMA:
2. Keskustelutehtävä
3. Testi ravitsemussuosituksista

RUOKATRENDIT-TEEMA
4. Tietoperustatehtävä
5. Tehtävä muotidieetit
6. Keskustelutehtävä

PALVELUN KEHITTÄMINEN-TEEMA
7..Tietoperustehtävä
8.. Tehtävä palvelun kehittämisestä
9,. Keskustelutehtävä

Tietoa koulutuksesta

Kouluttaja

Leila Jaakkola

Lehtori

leila.jaakkola@test.laurea.fi